sreda, 29. april 2020

Razlaga kart, nadaljevanje VII

KONTAKT:
marischa.lenormand@gmail.com
Facebook: Marischa Lenormand

33. Karta ključ



Uspeh, ključ, rešitev, odločitev, izhod iz slabe situacije, sigurnost, varnost, usoda, karma, sreča, razkritje skrivnosti, nekaj zagotovljenega, samozavest, izpolnitev želja, spoznanje. Časovno se veže na števili 8 in 33.

Planet: Mesec, astrološki znak vodnar.

Oseba: Ponavadi predstavlja moškega, ki je zanesljiv, inteligenten, potrebuje popolno varnost, da je v nekaj res prepričan.

Ljubezen: Uspešno partnerstvo, dobra zveza.

Posel: Zagotovljena služba, sreča in zadovoljstvo v službi. Uresničitev poslovnih načrtov. Nova služba.

Poklic: Vsi poklici, ki se navezujejo na varnost in nadzor.

Zdravje: Kosti. Stabilno zdravje, ni nevarnosti.

 
34. Karta ribi (ribe)



Ponavadi pozitivna karta, razen če sosednje karte ne govorijo drugače. Denar, finance, nasledstvo, dedovanje, zaslužek, bogastvo, kreditne kartice, vrednosti, materialni svet, družinsko premoženje, mnogo prijateljev, družina, partnerstvo zaradi denarja. Dokumenti, biznismen, bogat partner, psiholog, socialna skrb, dvoličnost, odvisnost. Karta ribi se po eni strani veže na denar, na vse materialno, po drugi strani predstavlja podzavest, duševnost, psihično stanje. Časovno se veže na števili 2 in 34.

Oseba: Postavna, urejen videz, inteligentna, iskrena, občutljiva, sigurna vase, velikodušna. Oseba, ki ni dominantna. Dvolična oseba.

Ljubezen: Uživanje in romanca z bogato, pomembno osebo. Za samske pomeni poznanstvo z uspešnim in bogatim biznismenom. Dobra komunikacija v družini, dobre novice, prihod sina.

Posel: Promocijske aktivnosti, delo z novimi strankami, novi projekti. Donosni dogovori, sklepanje donosnih poslov.

Poklic: Trgovina, biznismeni, marketing, poslovodstvo, samostojen posel.

Zdravje: Mehur, ledvice, duša, psiha, odvisnosti.

 
35. Karta sidro



Dobra, karta, varna luka, stabilnost, dolgoročni uspeh, stabilni posli, stabilna služba, upanje, lojalnost, študij, posvečenost, vztrajanje, uporništvo, stagnacija, samozavest, izpiti, šola, namestitev, držati se nečesa konstantno, poklic, profesija, strokovnost, konzervativno, imobilizacija, doseženi cilji. Časovno se veže na števila 3, 10 in 35.

Planet: Jupiter, astrološki znak ribi.

Oseba: Borbena, odločna, trdoglava, deloholik, ima velik vpliv na ljudi okoli sebe, ne moremo je zlahka zapustiti, rada ima sigurnost.

Ljubezen: Stabilna zveza, sreča v odnosu s partnerjem. Za samske pomeni prihod novega, zanesljivega partnerja, vstop v resno zvezo. Utrditev ljubezni. Možnost poroke.

Posel: Uspeh. Nove ideje, novi projekti, delo z enako mislečimi. Deloholizem.

Poklic: Lahko se nanaša na katerikoli poklic.

Zdravje: Trtica, prekomerna telesna teža. Ozdravitev.

 
36. Karta križ



Vera, religija, usoda, karma. „Težka“ karta. Žrtev, kazen, požrtvovanje, trpljenje, usodni preizkus, karmične lekcije, življenjske preizkušnje, stres, tesnoba, solze, šok, duševne obremenitve, velikokrat ta karta predstavlja slabo znamenje. Časovno se navezuje na števili 6 in 36.

Planet: Mars, astrološki znak ribi.

Oseba: Verniki. Žalostna, depresivna oseba, pesimistična, konfuzna. Duhovnik. Duhovne osebe.

Ljubezen: Pogosto pomeni konec zveze ali preizkuse v ljubezni. Lahko pomeni tudi, da je v ljubezen posegla usoda in da ljubezen prihaja k nam, usodna ljubezen.

Posel: Težko obdobje.

Poklic: Duhovniki, cerkveni zaposleni, psihologi, psihiatri.

Zdravje: Hrbet, hrbtenica, vrat. Oslabljeno splošno zdravje, manjše krize.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Angelska števila

 Glede na moje dosedanje izkušnje in na izkušnje mojih strank, se nam angeli, ko nas potrebujejo ali ko nas opozarjajo na svojo prisotnost, ...